Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,06 zł , zmiana od tamtej pory: 14,55%

Mylicie się zasadniczo

Macie po prostu inna perspektywę oceny. Ja patrzę z naukowego punktu widzenia i dostrzegam ogromny potencjał ludzi związanych ze spółka. Część szkoleniowa przynosi zyski. Ale przecież chodzi o cześć naukowa patenty głównie. Jest czas przejmowania akcji właśnie ten czas. Kiedy wszyscy tracą nadzieję kiedy można kupić za 5 groszy. Jeśli będą chętni na granulat to mamy kurs 50 groszy. A nawet bez granulatu mamy na pokładzie zespol ludzi o ogromnym potencjale i doświadczeniu. Nawet Slay kupuje to o czymś świadczy. Kupują ludzie którzy albo wydedukowali ze będzie dobrze albo wiedzą. Ci którzy wiedzą kupują na wiele kont od dłuższego czasu wspomnicie moje słowa. Tak na logikę muszą być wpisy zniechęcające stymulujące sprzedaż. Przecież ktoś te akcje sprzedaje. Ja uważam że będzie dobrze liczę na zarobek x 10 ttzeba tylko czasu. Slay idą święta przepraszam za wycieczki osobiste ja naprawdę czytam twoje wpisy i zawsze działam jak Ty jak piszesz to zawsze kupuje. Ty masz łeb na karku na innych spółkach też dzięki Tobie zyskałam.

Głową do góry sprawdźcie dorobek naukowy patenty trochę wiary radości na święta zobaczycie ze koekjny rok będzie rokiem Polynertech

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 7,91% 0,03 2026-02-18 11:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.