Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,70 zł , zmiana od tamtej pory: 291,91%

Re: A jednak....na razie 4,62 kolorowy.....

niestety... taka prawda... nie dla wszystkich to dobrze, że czas działa na naszą korzyść. Na niższym poziomie nie było już ruchu, dynamika firmy jest bardzo duża, kierunek więc jest do przewidzenia...

Co ja pisałem jak się zachowa kurs AP, sprawdza się w 100%

Kolorowy wyjaśnij mi proszę czy:

1) Myliłeś się pisząc, ze AP w 2016 będzie na nowych szczytach?
2) Myliłeś się, że będzie poniżej 3,5? Jak nie, kiedy to nastąpi, po kolejnych i następnych jeszcze lepszych wynikach?

Określ proszę swój cel pisania tutaj jeżeli to nie były pomyłki. Więc albo się mylisz, albo???

Od razu uprzedzę, że nie interesuję mnie ani innych na forum AP rozmowa o innych spółkach.

Proszę nie piszcie kolejnych komentarzy dajcie się człowiekowi wypowiedzieć.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN 0,44% 18,42 2025-10-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.