Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,21 zł , zmiana od tamtej pory: -80,36%

Re: A ja podziwiam tych

Spójrz na to inaczej
tydzień temu po 1,5 nikt specjalnie nie chciał tego kupować
dzisiaj po 2,2 kupują

co się zmieniło ?
jeden prezes z drugim prezesem podpisali wspólne pismo, że chcieliby robić razem pociski

czy zrobią ? nie wiadomo
czy coś z tego wyjdzie ? nie wiadomo
czy zarobią na tym kasę ? nie wiadomo

od hasła że chce się coś zrobić, do rzeczywistego finalnego produktu daleka droga
a do zarobienia na tym jeszcze dalej
a diabeł zazwyczaj tkwi w szczegółach
żeby zrobić taką linię produkcyjną kompletną do amunicji, trzeba najpierw naprawdę sporo w to zainwestować
no i jeszcze znać się na tym (zakładamy że ALS się zna)

więc równie dobrze, ktoś Ci może napisać że podziwia Twój entuzjazm i optymizm życiowy

ps. nie krytykuję, życzę firmie jak najlepiej , wiem że giełda kupuje "plotki" natomiast w swoim życiu zawodowym wdrażałem już wiele róznych projektów i wiem, że od pomysłu do wykonania, jest naprawdę daleka droga i nie jest ona usłana różami,

dlatego naprawdę podziwiam optymizm , i życzę żeby wszystko się udało ,

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILISYS -1,36% 0,43 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.