Dnia 2021-05-29 o godz. 22:18 ~Markos napisał(a):
> Wszystkie szm...ty co tu od dłuższego czasu szambo na spółkę leją doskonale o tym wiedzą UT to kura która będzie znosić złote jajca podobnie jak SONKA na chwilę przed premierami tylko w Sonce mają niewiele udziałów dlatego taka nagonka tutaj i odbieranie akcji po taniości a sam Qb jako spółka matka też zaczyna się ogarniać co pokazał ostatni raport
Bredzisz gosciu. czy w so ce teraz maja ale mieli i posprzedawali te udziały i tak od kilku lat typ działa, ze zamiast rozwijac Qubica to albo twórzy jakies społki i pozniej sprzedaje w nich udzualy a ja jako akcjonariusz wuja z tego mam,Gosciu ja tu jestem od 2017 i caly czas sa jakies opowiesci dziwnej tresci , dziwne zachowania, dziwne decyzje , ty to jakies androny opowaidasz. Dlaczego CDR nie tworzy guano społki i CP2077 nie wyprowadzi do niej? Dlaczego Techland nie tworzy guano społek i DL 2 do niej nie wyprowadza?
Jesli prezesik podpisze umowy w ciagu kilku miesiecy na 3-4 gry wieksze od DEX , które zostana w QG to spoko .Tworzenie tej spólki i wyprowadenie najlepszych gier - ktore sa mierne ale najlepsze w ich portfolio - to dzialanie na szkode Qubica bo to zmierza najprawdopodobniej do sprzedazy gry na NC a my g... ztego bedziemy mieli. Oni tak zachachmęcą w bilansie , pokaza jakies koszty ze te pieniadze znikną a my zostaniemy z akcjami wartymi przykładowo 1 zł...