Nie wiem, co się ma wyjaśnić, wiem że mają być wyniki, ale wg mnie z AT wynika że spółka jest gotowa szukać nowych szczytów, duży spodek z wybiciem górą z trójkąta konsolidacyjnego. Wg mnie jest tak że na giełdzie po reformie ofe brakuje kasy, i poważni inwestorzy długoterminowi chcą poszukać spółek pewnych o stabilnej pozycji na GPW które się rozwijają i płacą systematycznie dywidendę, a tu ff jest bardzo mały więc inwestorom długoterminowym nikt raczej numeru żadnego nie wykręci, szczególnie że większościowi chcą rozwijać spółkę, o czym świadczą negocjacje w sprawie przejęcia spółki odzieżowej. Ostatnio grałem na Biotonie, było mocno w górę, teraz inwestuje małe pakiety w takie właśnie spółki które są mniejsze ale przewidywalne. I może nie przesadzałbym że walor będzie tak wyceniany jak LPP, wg mnie nie, ale przy tej strukturze akcjonariatu (ff) i wyników oraz planów spółki (rozwój) to po faktycznych postępach myślę że w 5 lat cena akcji może oscylować w wycenach wawelu. Są to moje prywatne oceny i nie mogą być uważane w myśl prawa jako rekomendacje.