Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,32 zł , zmiana od tamtej pory: -32,51%
Dnia 2024-08-02 o godz. 17:48 ~Free napisał(a):
> Że też chce ci się gadać z tym gościem z logiką 5-latka:) Przecież według niego skoro korzysta z paczkomatów to jest mega kompetentny i zna się na tym biznesie, a jak inwestuje w spółkę z gameingu to obowiązkowo musi mieć w bibliotece jej gry. Ja jestem ciekaw czy on kupił ATS. Według jego logiki powinien mieć wersje na PC, PS i Xbox żeby dobrze ocenić produkt i inwestować w spółkę. No bo jak nie ma to według jego logiki nie ma prawa się wypowiadać na ten temat:)
>
> Pomijam już to, że człowiek ogląda zwykle jak grają przed premierą na youtube, żeby wyrobić sobie opinię. Nie wiem co by mu dało kupowanie jej po premierze, jak to zwykle jest już po fakcie. Tutaj kurs zleciał w czasie bo łatki niewiele dały i sprzedaż gry totalnie siadła. A premiera na konsole pomimo sporych oczekiwań okazała się rozczarowaniem. Tego nie przewidzisz kupując sobie grę w dniu premiery, ale co będziesz tłumaczył jakiemuś trollowi, co się pojawił znikąd kilka tygodni temu i jakieś dziwne mądrości z podwórka tutaj prawi?
>
> Pomijając już kwestie wartości jego obliczeń do AT, to stosowanie AT na spółce z takimi obrotami, to jakiś żart. Ale to osobna kwestia. Tutaj wrzucisz 100 tys. i masz wzrost kursu pewnie o jakieś 30%-40% według zleceń z arkusza, a dzisiaj kilkaset złotych wystarczyło żeby kurs latał o 3-4%.
>
> Nie wiem po co podbijasz posty temu atencjuszowi. Nie dowiesz się od niego niczego wartościowego a tylko go nakręcasz.
>
>

Ładny esej. Maturę zdasz. BTW po drugim zdaniu kończę czytanie esejów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ROAD -4,62% 4,75 2026-02-10 10:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.