Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
"JEŻELI TWIERDZĘ ŻE SOBOLEWSKI PRZYCZYNIŁ SIE WALNIE (...) TO OCZYWISTYM JEST ŻE CAŁA OTOCZKA PRAWNA BYŁA STARANNIE PRZYGOTOWANA" a kim Pan jest Panie Tomku żeby tak sobie twierdzić i wmawiać że jak już sobie Pan coś twierdzi to staje się to oczywiste? Czy jest Pan wszechwiedzącym Bogiem i prokuratura oraz sądy mają Panu uwierzyć w to na słowo? Proszę o dowody na poparcie tego twierdzenia!
"CZYLI KNF ( KLUZA ) ,SĄDY, SĄD ( KTÓRE WYDAŁY TAKI TYTUŁ , WYROK . )" piękna bajeczka, ale znowu nie poparta żadnymi dowodami. Proszę o dowody na poparcie prawdziwości istnienia tego układu!
"ORAZ OCZYWIŚCIE WNIOSEK ZARZĄDU ( A CO MIAŁ SIĘ SPRZECIWIĆ WOLI SOLORZA )" ówczesny zarząd chciał i zrealizował warunki abym wszedł do Elektrimu aby firma mogła skorzystać z układu. Jednym z warunków jakie postawiłem to taki, że Elektrim ma zostać wycofany z obrotu na GPW. Jakby ówczesny zarząd tego nie przegłosował to bym nie wchodził, a i więc nie byłoby żadnego układu, tylko upadłość likwidacyjna spółki. Z biegiem czasu uważam że tak należało w sumie postąpić, pozwolić Elektrimowi upaść a interesujące mnie aktywa wykupiłbym na licytacjach od Syndyka, dzisiaj ja bym miał spokój i Wy także.
"ORAZ OCZYWIŚCIE ZGROMADZENIE AKCJONARIUSZY ZDOMINOWANE ILOŚCIĄ GŁOSÓW PRZEZ SOLORZA" w tamtym jeszcze czasie nie byłem akcjonariuszem większościowym, więc nic nie miałem do gadania na WZA. Zaproponowałem układ a akcjonariat stał pod ścianą: mieli wybór, albo odsprzedają pakiet kontrolny na moich warunkach, albo nie i upadłość i wchodzi Syndyk i wszystko Wam zabiera.
"DOSKONALE WIESZ ŻE W SKORUMPOWANEJ POLSCE TAKIE SPRAWY ZAŁATWIAŁO SIĘ NA TELEFON" nie wiem, nigdy nie załatwiałem swoich spraw w taki sposób, ale widzę Pan jest o tym przekonany więc pewnie ma Pan jakieś prywatne doświadczenie w tym temacie że ocenia mnie Pan po sobie. W każdym bądź razie dowody! Skoro twierdzi Pan że korumpowałem kogoś na telefon to na pewno dysponuje Pan nagraniami tych rozmów, proszę je przedstawić!
"ALE BĘDZIEMY TO PRZYWOŁYWAĆ I ZMIENIAĆ NA POTĘŻNYCH DEMONSTRACJACH W WARSZAWIE" tak samo jak ja, wie bardzo dobrze Pan jak i Pan Olechowicz, że żadnych demonstracji nie będzie. Więc po co rzucać takie groźby? Myśli Pan że się przestraszę tych demonstracji nawet jakby miało do nich kiedykolwiek dojść? Wprost przeciwnie, oczekuje tych demonstracji bo to by pozwoliło błyskawicznie uregulować nasze sprawy.
  • 54 Autor: ~swój
  • Re: 54 Autor: ~optymista
  • Re: 54 Autor: ~maxiking
  • Re: 54 Autor: ~41114
  • Re: 54 Autor: ~RE
  • Re: 54 Autor: ~hwds
  • Re: 54 Autor: ~KEMOT
  • Re: 54 Autor: ~Buchaaaaa
  • Re: 54 Autor: ~alt
  • Re: 54 Autor: ~jaP
  • Re: 54 Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak
  • Re: 54 Autor: ~parodia
  • Re: 54 Autor: ~Kosmo_123
  • Re: 54 Autor: ~Kuba
  • Re: 54 Autor: ~maxiking
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.