Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,58 zł , zmiana od tamtej pory: -40,86%

Re: 51 groszy

Wyobraź sobie, że obróciłem dzisiaj ponad 50 tys akcji. Jak ktoś jest śpiącym królewiczem, kupił po 2zł i trzyma do dzisiaj to gratuluję bystrości. Niech zajmie się sadzeniem ziemniaków, sadzi w kwietniu i po prawie pół roku zbiory. Na takiej spółce jak Milisystem trzeba być aktywnym. A ci co piszą że na harnasia by zarobili, no to po tym co piją widać poziom. Nie, nie kupiłem po 51, ale po 52 53, 54, a sprzedałem po 56, 57, i prawie 58. Ale tyle akcji co miałem przed sesją, mam po sesji i tak wezmę udzial w emisji na bardzo duży pakiet. Dało się lepiej, ale i tak na plus, w przeciwieństwie do płaczących lalusiów, co kupili po 2zł, trzymają bo żal sprzedać było po drodze z mała stratą, wieć wyhodowali giga stratę i psioczą na spółkę, maminsynki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MILISYS -1,56% 0,32 2026-01-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.