Debiut Unholy okazał się totalną porażką to prawda, po premierze ewakuowałem się, nie przed. Wiec wierzyłem w tamtą produkcję każdy ma wtopę jakąś na giełdzie. Powtarzam że nie naganiałem na żadną spółkę tylko pokazywałem wrażenia youtuberów nie jest to nic złego. Najlepsi byli Ci co naganiali na spadki, żeby kupić taniej tak naganiali że kupili taniej ale teraz oni wiszą za jaja tam bo spadło to dna. Gra okazała się totalną klapą, sam w nią grałem i rzeczywiście była słabo grywalna, wizualnie ładna ale słabo zoptymalizowana. Duality jeszcze urośnie jak masz tam akcje, na diskordzie ludzie żyją Airplane accidentem cały czas i czekają na tą grę przynajmniej tam mi się wydaję. Tak uważam że znam się a gamedevie na grach, napewno mniej na promocji ale każda porażka uczy, trzeba wyciągać lekcje z każdej porażki żeby było więcej zwycięstw niż porażek i do przodu z kapitałem.
Drago jest mi bliskie dla tego mam tą spółkę w obserwowanych, mocno liczę na Winter ale widać jak przestrzelili z pomysłem na grę i ją teraz przerabiają. Będzie walka ze zwierzętami wcześniej jak Cię zaatakował to od razu śmierć, wprowadzają budowanie budynków wcześniej miałeś "jeden budynek" wiec rozgrywka była by dla każdego taka sama a teraz będzie bardziej jak Rust czy son of the forest to dobrze dla tej produkcji. Początek prologu byl tak nudny że go porzuciłem i teraz to przerabiają żeby odrazu był full surviwal od początku. Co jest najlepsze wszystkie minusy które ja sam nie akceptowałem w Winterze oni dostrzegli i to właśnie zmienią wielki plus dla Drago!