hehe... inwestując w Virtual Vision S.A. reprezentuję siebie jako inwestora. Jeżeli uznam to za stosowne to zainwestuje w spółkę która ma swoje korzenie we wschodnim kongo czy zairze. W działaniach inwestycyjnych i w życiu codziennym w przeciwieństwie do ciebie nie kieruje się rasizmem, chociaż z drugiej strony gdyby informacja na temat tego że główne udziały Virtual Vision S.A. znajdują swoją siedzibe w niemczech i ta cecha z ekonomicznego punktu widzenia jest dla mnie nie korzystna, to z pewnością nie wchodził bym do spółki jako akcjonariusz. Nie mniej jednak Spółka Virtual Vision S.A. nie ma konekcji ze skarbem państwa i budzetem Niemiec więc nie obawiam się o kondycje Spółki ze względu na tą zmienną.
Nie znam Spółki w której byłbym umoczony tak jak to powiedziałeś a na pewno nie jest nią Spółka Virtual Vision S.A. Albo mam szczęście, albo to kwestia przypadku a na pewno wiedzy za co dziękuję najwyższemu. Zatem nie znajduje powodów do tego by narzekać, chociaż z drugiej strony poczynania Spółki Veno S.A. której jestem również akcjonariuszem napawa mnie niepokojem. Ale to forum należy do Spółki Virtual Vision S.A. i nie będe tutaj pisał o Spółce Veno S.A.
Ponownie kieruje do ciebie szanowny 444 pytanie, jakim dobrem oraz celami kierowałeś się gdy głosiłeś że NE się nie uda (jaką wiedzą)? Jaką wiedzą kierowałeś się kiedy głosiłeś że Spółka Virtual Vision S.A. nie obejmie udziałów w Magmie? Dla podpowiedzi pytam o rzetelność swoich informacji. Dlaczego nie można cię spotkać na innych groszowych i nie groszowych Spółkach które cechują się podobnie jak Spółka Virtual Vision S.A. tak zwanym potencjałem inwestycyjnym a w których robiłbyś to samo co w tym miejscu, a więc chrzanił nudno i bez sensu? Kolejne moje pytanie jest takie czy czytałeś ramkę którą możesz odnaleźć pod przyciskiem "wyślij wiadomość"? i czy rozumiesz jego treść? Kolejne moje pytanie jest prostsze a więc czy wiesz czym jest inwestycja i czym jest stopa zwrotu, okres zwrotu? I wreszcie ostatnie pytanie czy zdajesz sobie sprawe z tego czym jest rynek NC i jakim stopniem ryzyka jest obarczony? Czy znasz odpowiedź na pytanie czy giełda jest odpowiednim miejscem dla ciebie?
Może faktycznie łatwiej by ci było realizować się w restauracji głosząc że buraczki są niedobre i sanepid jest proszony? Odpowiedz sobie na te i inne pytania a znajdziesz swoje właściwe miejsce bo w moim przekonaniu giełda cię przerasta a w życiu można znaleźć dużo więcej łatwiejszych zajęć..
Z pozdrowieniami,
Wójek kris,