Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: 40 niewolników czeka na wolność

444 napisał...."ale emisja się udała! (argument eweresta - obecnie kris - farbowany lis - przemawiający za siłą spółki)

tyle tylko, że teraz, gdy leki psychotropy zaczęły działać, niejeden puka się w łeb i zastanawia co najlepszego narobił, po czym stawia zlecenie w założeniu, że może na rynku są jeszcze jacyś idioci i odkupią ::))
jednak można wierzyć w każde przedsięwzięcie, bo mutantów z jedną półkulą nie zabraknie - tacy zapłacą.

ciekawe kiedy ewerest postawi swoje dwie bańki???"

przypominam ci mega flustracie że to ty naganiałeś na to że NE się nie uda i to ty z tego tytułu zaliczyłeś pudło. Jestem ciekaw jakim dobrem oraz jakimi kryteriami kierowałeś się gdy grałeś pod nieudaną NE???

w przeciwieństwie do ciebie ja nie nakłaniam do tego żeby akcje Virtual Vision S.A. były kupowane lub tak jak się dzieje w twoim ciężkim przypadku, sprzedawane. Bronię dobra spółki której potencjał niebawem poznacie. Virtual Vision S.A. w przeciwieństwie do twojej ulubienicy Veno nie obiecuje niczego, ponieważ Corporate Governance to jednak ważna sprawa wobec akcjonariuszy.

Nazywasz mnie psychopatą.. a ja się ciebie zapytam jak nazwał lub do jakiej grupy zaliczyłbyś tego kto wchodzi do restauracji i oznajmia wszystkim że nie lubi buraczków i zasmarzki? Gościu jesteś jedyny który nie mając akcji obarcza ją kładzie na pułce bee i o tym oznajmia na forum. Chłopie i ty takie zachowanie nazywasz normalnym? Jestem głęboko przekonany że albo wtopiłeś na Vision i co serdecznie ci współczuję lub jesteś jednym z tych idiotów którzy byli w odważni i nazywali się doradcami Virtual Vision S.A. Nie mniej jednak język którym władasz ten ostatni typ zupełnie przekreśla.

Chłopie daj sobie spokój z Vision lub przestań grać na giełdzie bo to nie dla ciebie. Przypominam jestem akcjonariuszem Veno oraz Vision nie mniej jednak powodów do narzekania nie mam... tylko dlatego że kieruje się własnym przekonaniem i wiedzą którą posiadam. Potrafię wybrać spółki na których zarobie. Ty jednak jegomościu narzekasz... więc to miejsce nie jest dla ciebie. Przykro mi ale niczego w ten sposób nigdy nie ugrasz i na niczym nie zarobisz. Malkontencie dlaczego ja cię nie widze na innych spółkach które są podobne do Vision??? Pieprzysz bo maciawelli ci nie pozwala zapomnieć lub dla zaspokojenia przekonania że tego typu gra spekulacyjna pozowoli ci zarobić. A mnie się wydaje że to maciawelli wynikający z odniesionej porażki lub tak jak kiedyś powiedziałem niejednokrotnie w stosunku do twoje 444 osoby... PUDŁA.

Aha w jednym tylko się nie mylisz... pojawiałem się tytaj pod nikiem Everest:)))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.