Mianowicie moje dane wskazują że jeżeli reventon to Sławek wro to panowie się znali i często spotykali sam reventon pisał niejednokrotnie że widział na rynku we Wrocławia brakującego dziedzica możliwe że tylko nie dodał że razem wódkę pili . Poza tym fakty przemawiają że to może być nieprawda a dziezic faktycznie do do dzisiaj ma układ z slawkiem wro a z nim na 100 proc jest powiązany mk gd który pojawia się w kluczowych momentach na forum ogólnie jeżeli czytałeś to wynika że dawni kamraci są mocno że sobą skluceni . Poza tym jeżeli tak by było to jedynie Pań Bokun jest wiarygodnym źródłem informacji choć ostatnio jak dla mnie wiarygodność dzica mocno poszła w górę . Zmiana zarządu to też bardzo dobry sygnał dla rynku bo to są specjaliści od aliabsow z zachodnimi firmami z tego wynika że jednak szansa na strategicznego jest bardzo jednak duża ale taki kurs może nam wszystkim na mieszać ze względu na negocjacje jakie się odbywają czy będą odbywać bo ta wycena jest na żałośni śmiesznym poziomie podstawowym jeżeli strategiczny mialbuly wejść nie będzie chciał płacić np 40 zł jak ubrał się aegon który razem ze spółdzielnia robi dzisiaj krecua robotę .