Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,28 zł , zmiana od tamtej pory: 0,71%
Oceniam ludzi, bo każdy ma do tego prawo i predyspozycje umysłowe. A argumenty ad personam mają sens, gdy odnoszą się do twojego braku wiarygodności i skłonność do wylewania żali i niespełnionych pragnień na forum. Nie ma to nic wspólnego ze spółką, tylko są wyrazem twojego ego.

A co do merytoryczności twoich postów. Z tego wątku:

"Narazie tu wyhamowują spadki.
Jak długo to wytrzyma?
Prezesuniu czas na jakiś pozytyw bo kurs idzie na dno" - pisownia oryginalna

Serio uważasz, ze ten apel jest czymś merytorycznym co prezentuje sytuacje spółki a nie wyraża twój osobisty ból niskim poziomem kursu? Kiedy piszesz merytorycznie to ci odpowiadam merytorycznie, a jak wyrażasz swoje żale i potrzeby, no to wtedy odnoszę się do Twojej osoby bo takie teksty świadczą o Tobie a nie spółce.

Innym zarzucasz, ze ich boli niski poziom kursu a sam zakładasz wątki o nim. Paradne. Widziałeś kiedyś żebym kiedykolwiek żalił się na to, że kurs jest nisko? Bo ja osobiście nie pamiętam takiego mojego postu. Co najwyżej mogłem napisać, ze kurs mi uciekł i nie zdążyłem dokupić. Już ci mówiłem że sobie nieźle przyswoiłeś tezy z rosyjskiej książki do propagandy i mamy na to kolejny dowód.

Znowu robisz z siebie obrażonego hrabiego, tak jak wtedy gdy wypunktowałem Ciebie pierwszy raz za zmianę narracji. Od tego czasu robiłeś to tyle razy, że aż żal pisać. Nie na darmo ludzie mówią tutaj na Ciebie "chorągiewka".

Jakbym był złośliwy, to zadałbym ci proste pytanie czy uważasz, ze którychś z moich zarzutów jest bezpodstawny i czy masz argumenty przeczące temu co napisałem, ale już zlituje się nad Tobą, nie musisz na to odpowiadać.
  • 26gr Autor: ~Opinia
  • Re: 26gr Autor: ~tomekw31
  • Re: 26gr Autor: ~Free
  • Re: 26gr Autor: ~Opinia
  • Re: 26gr Autor: ~racjonalista0220
  • Re: 26gr Autor: ~15500100900
  • Re: 26gr Autor: ~racjonalista0220
  • Re: 26gr Autor: racjonalista0220
  • Re: 26gr Autor: ~bubuzubu
  • Re: 26gr Autor: ~TyleWtemacie
  • Re: 26gr Autor: ~gracz
  • Re: 26gr Autor: ~gracz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.