Nie obrażam uczestników forum którzy maja coś mądrego do powiedzenia. Śmieje się jedynie z takich nieudaczników jak ty, którzy nie mając akcji przesiadują tutaj dniami i nocami udając troskliwych dobroczyńców i doradzają, okradając zarazem tych w co te brednie uwierzą . Dedykuje to tym co sprzedali papier za 1,2, kiedy wieszczyłeś 0,50.
A co do twoich pytań
1- nie wiem czy w ogóle będzie taka potrzeba, być może wejdzie inne rozwiązanie z dużym inwestorem strategicznym.
2- będzie to zależało od rozwiązań opisanych w punkcie pierwszym
3- myślę że na dniach się dowiemy. Być może wchodzą w grę strategie inwestycyjne, lub wymiana związana z potrzebną wiedzą
4- ktoś to wycenił i ktoś to zaakceptował, więc musza być warte zapłaconej kwoty. Chodzi tu o bardzo duże tereny, więc nie ma dobrego punktu odniesienia i nie można mówić o przepłaceniu.
Gdyby wiadomości odnośnie pkt 1 i 2 były już podane kurs akcji byłby na poziomie dwucyfrowym. Myślę że twój radosny rozumek oszusta zdaje sobie z tego sprawę. I proszę nie staraj się mnie już przekonywać o swojej bezinteresownej dobroci. Ja w to nie uwierzę, a myślę ze inni uczestnicy forum też już cie poznali z twojej "profesjonalnej" i merytorycznej strony.