Dnia 2022-09-16 o godz. 10:52 ~200mln napisał(a):
> Oceniłeś zachowanie kursu.
> > A ja pytam o ocenę GNG, bo pisałeś o akcjach śmiecia.
> > Opisz negatywy operacyjne w prowadzeniu i rozwoju biznesu GNG.
> >
> > Swoją drogą szacun za dotychczasową argumentację. Masz jakiś punkt widzenia i argumenty, a nie to co heheszek.
no niezupełnie, że w przyznaniu jakiejś spółce miana "smiecia" sugeruję się tylko tym, że kurs spadł na groszówki.
jeżeli ktoś coś ukradł, ale poniósł karę, to i tak przylepi się do niego łatka złodzieja na długie lata.
w kwestii oceny obecnej działalności G-Energy, to wiem tylko tyle, że Politerm nadal nie działa i od 2016r są przesuwane daty uruchomienia.
interesowałem się szczegółowo działalnością G-Energy kiedy nie prowadził.... żadnej działalności operacyjnej. Coś tam zostało po Elkop, chyba wiatraki. Do Zarządu wszedł Bujak no i nieźle namieszał z tą emisją publiczną. w komunikatach niezłe bajki opowiadał o planach zakupu spółki od Orlen Oil, inwestycji w jakieś Biotechnology, potem ludzie 3 lata czekali na dopuszczenie akcji z emisji publicznej. To w tym okresie często na forum w odniesieniu do tej spółki pojawiał się epitet "śmieć". Przestałem się interesować G-Energy po tej historii z wekslami przy emisji dla Starhedge. Teraz wróciłem ze względu na Politerm i jego cudowny patent wyceniany na grube miliony.
Zauważ, że nigdy nie krytykowałem na forum działalności Cetery i nie negowałem osiągnięć Endosystemu. Natomiast, jeśli ktoś (jak Ty) nagania na wzrosty (trochę nachalnie moim zdaniem) to z przekory, jako że mam historyczny (i histeryczny:)) uraz do tej spółki pozwalam sobie dać ostra ripostę.
Nigdy nie miałem akcji G-Energy ale chyba się domyślasz na jakiej spółce poniosłem straty (zostałem tam po prostu bezczelnie oszukany) i też się domyślasz przez kogo.