Dnia 2016-05-10 o godz. 17:47 ~sena9 napisał(a):
> ja akcje mam 5 lat, jescze od czasów pamiętnej kałzy, kupowałem zaraz przed tym jak pojawił się Sokołowski...wiec moge poczekać kolejne 5 lat:)
HaH AHAHAHhhaaa
Cały rynek NC !!!
czekanie latami na ,..... kolejną 'poczwarkę' , która ma się wykluć z wcześniejszego "super" 'waloru' , jak taka ruska matriuszka - tylko , że kolejne laleczki są coraz .... .... mniejsze niestety.
a Ty sena9 jeśli można spytać to ile masz lat ?? a może zamierzasz 120 -150 lat żyć ??
tu na forum są już tacy, którzy planują UWAGA !!! przekazać te 'bezcenne' walory ..... wnukom a nawet (w razie co) pra-pra wnukom, więc jeśli nie zamierzasz 150 lat żyć lepiej testament notarialnie sporządzić, zawsze pewniej bo rodzina pozabija się po Twojej śmierci, (której Ci nie życzę) o te bezcenne "walory" . ...
ale, ale nikt jak do tej pory nie jest nieśmiertelny ,... (chyba , że może na rynku NC pojawi się taka spółka która zagwarantuje akcjonariuszom nieśmiertelność .... jakiś "innowacyjny" "opatentowany" , "licencyjny" lek, może wehikuł czasu, może kamień fiziologiczny itp - i głupich na te akcje na N C na pewno nie zabraknie .)
pozdr.