Ja tez się wk....Ale spójrz - skończą skup zamiast wydawać dalej pieniądze potrzebne na rozwój.
Wczoraj przeczytałem jeszcze raz raport za IIIQ, bo szukałem wiadomości o tym całym Condo, I przy okazji przypomniałem sobie, ze oni w IVQ zaksięgują zysk z odwrócenia odpisu na wierzytelności Ruchu, chyba 800k. Wiec za zeszły rok powinni pokazać ładny zysk i skończą się ujemne c/z. A kogo będzie interesowało jak ten zysk wypracowali.
A później zobaczyłem to info. Jeśli rzeczywiście PM by odeszło to dobrze. Po co nam ta nie wiadomo co za spółka w akcjonarcie. Ja wiem, ze mamy zszargane nerwy i niektórzy się z nas śmieją, ale takie ostateczne uporządkowanie spraw dobrze by zrobiło. Jeśli sa dogadani z tym „inwestorem”, to spółka ma 850k akcji, ktore już nie stałyby za ewentualna podąża. I ktore byłyby zaoferowane nowemu inwestorowi z zyskiem i bez nowej emisji.
A te całe 2,50 to nie jest rzeczywista cena skupu, bo trzeba doliczyć umorzenie długu. A wiec w rzeczywistości akcje sa warte więcej. Ile? To się dowiemy za niedługo ile tego długu umorzyli.