widzisz garry niektore rzeczy trzeba lapac w locie, niektorych sie wogle nie tlumaczy, jak zalapiesz to ok, nie zalapiesz to trudno
czasem forum sluzy wlasnie temu, bo przeciez nie do poklepywania sie po plecach, jacy to mitycznie tu dobrzy inwestorzy sa itd
nicka na parkiecie zakladalem wtedy gdy mialem dac znac kumplowi ze wg mnie idzie hossa, nie podalem mu jakiego nicka ma szukac
podane na tacy nic nie daje, musisz zaprzagnac do myslenia
mial tylko wlozyc troche pracy i poszukac i znalazl
zalozylem 19marca 2009, wiec raczej na dolku prawda garry ?
bawie sie tym od 1991 wiec juz swoje wiem i zbankrutowalem tyle razy ile trzeba zeby nabrac tutaj oglady, moze nie towarzyskiej, ale jednak :D
wzialem dzis szorty na kangura, jesli wiesz o czym pisze ...
czyli tlumaczac zajalem pozycje S na instrumencie AUDUSD, a stopa mam na 61,8% zniesieniu dlugiej czarnej swiecy H1 z 3rano dzis,czyli interwal jednogodzinny
dodatkowo wowczas realizowala sie formacja glowy z ramionami RGR widoczna prawie na kazdym interwale czasowym, a takze na 4H formacja swieczkowa gwiazdy wieczornej, ktora jesli utrzymamy te poziomy na AUDUSD do zamkniecia dnia pokaze sie takze na interwale D1
widzisz garry, opocz belkotu mozemy takze porozmawiac o czyms pozytecznym i w miare korzystnym finansowo, zamiast byc podpuszczanym i manipulowanym jak malpka na sznurku
zycze poprawy pogody, skoro gdzies tam mokniesz