"dlatego nie lubi Cie nawet moderator"
no jak mozna ... przeciez pan moderator musi mnie lubic !
jesli naprawde myslisz ze zalezy mi na tym czy mnie ktos lubi czy nie a zwlaszcza jakis moderator - notabene bardzo gornolotna praca - przegladanie wpisow na forum - zadaj sobie pytanie - ile bys tak mogl wytrzymac zeby nie dostac ....(wykropkowane) ?
nasze 'zatargi' jesli to tak wogle mozna nazwac pochodza dawniej niz odzywki w stylu 'dales sie wydymac', jak dobrze kojarze wowczas Ty cos tam szemrales do mnie a ja zripostowalem ze w realu to bys dostal liscia i podwinal ogon pod siebie
ale dawna sprawa, nie interesuje mnie nawet, zreszta co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr
zmieniajac nicka wcale tez nie zamierzalem sie nikomu przypodobac ani do nikogo upodobnic, nie mam pojecia o zadnym pronosie itd, ale nie dziwne bo nie spedzam na forum calego dnia jak zapewne wiekszosc tu piszacych ktorzy gdzie wtopili kase na jakiejs akcji
a raczej jestem z doskoku, czasem by napisac cos i zobaczyc jaka reakcja, albo "uderz w stol a nozyce sie odezwa", itd
a nick taktyka szeptu ...
no coz, on tez nie jest pierwszy lepszy, ma cos komus powiedziec, ale nie wprost, jesli tego nie zalapales a wydaje sie ze chcesz grac role guru na watlu o ssi to wygogluj sobie ten nick i poczytaj, moze sie czegos nauczysz
zeby szybciej dopasowac wynik wyszukiwania uzyj tego:
"Ponadto istnieje również zjawisko, które Japończycy nazywają „taktyką szeptu”"
i wstaw sie za mnie do moderatora, bo musi mnie lubic !
koniecznie daj znac zebym odzyskal humor, bo zasmuciles mnie wielce
hehe
aha, przestan lykac po te 11 sztuk, bo nigdy nie rozbierzecie chocby tych 50.000 ktore stoja pierwsze w kolejce po 24