Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: 0,21%

Re: 1solution Francja tracioc czy nabiera szyku

A ja mam pożądane wiertła w zależności od budynku piętra czy to beton czy zelbeton czy stal czy dwustopniowym czy jasno czy ciemno idzie jak... Teraz? A teraz Panie szanowny to wszystko zakurzone czasem się wyjmie i zrobi to tam na haczyk na obraz,tam uchwyt do szafy.... O takie raz do roku ... Dawniej to się wierciło to tu to tam.A to jeszcze za kawalera.Raz to żadanie na drugi dzień do roboty bo się człowiek obudził niewiadomo gdzie a tu nie wiadomo jak do roboty jechać. A tu wiercić jeszcze pasuje bo jak oporu nie było to tylko Panie wiercić.Pamiętam wtedy że jak gdzieś od północy wiercilem to przestałem wieczorem następnego dnia z przerwami na jedzenie toaletę ale wtedy życie opierało się na wierceniu . O i to tak... A Grzeski to 3 sobie kupiłem ostatnio bo są te drugie jeszcze ale to mi polityka obrzydzila i już nie kupuje. A kurs to.... Wszystko w górę a to dalej parę groszy....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -0,43% 0,09 2026-04-02 14:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.