Twojego prymitywnego wpisu nawet nie będę komentował on tylko świadczy o poziomie obecnych "akcjonariuszy". Jest tak samo żenujący jak twój(celowo z małej litery) poziom wiedzy inwestycyjnej. Naprawdę myślicie, że jakby były tu perspektywy nie odkupiłbym pakietu poniżej 2 zł by zarobić? Byłem na tej spółce grubo ponad rok i bardzo dokładnie ją przeanalizowałem, najadłem się stresu po zagrywkach jakie tu odchodziły, miałem dość spory pakiet jak na NC i przez cały czas miałem w Tyle głowy ryzyko emisji, a nawet bankructwa. Co raport kwartalny to gorzej, dziwne odpisy, plagiaty, pożyczki na dziwnych warunkach itd. Wiem co mówię bo byłem tu od momentu gdy większość nie wiedziała,że taka spółka jak Art Games istnieje. Tak naprawdę Ta wzmianka na bankierze o nominacjach pozwoliła pozbyć się akcji z dobrym zyskiem, w przeciwnym to nadal byśmy się oszukiwali pisząc,że gorzej być nie może i na pewno spółka wyjdzie na prostą. To jest właśnie zaklinanie rzeczywistości, tylko w naszym przypadku jeszcze Climber dawał nadzieje na sukces ale jak się okazało po demie gra będzie zupełnie przeciętna bez większych szans na jakikolwiek sukces. To tyle a Madmind podał dzisiaj komunikat o pełnym zwrocie z gry Succubus i zysku DLC, który niedawno wyszedł a dodam tylko,że dopiero wersja konsolowa,która jest w przygotowaniu pokaże potencjał tej produkcji. Dodatkowo trwają zaawansowane prace nad kolejnymi premierami,które są wysoko na wishliscie i nie jest to prawie 800 miejsce tylko top 300 a za chwilę zahaczą o top 200. Ale dalej klepie się po plecach i powtarzajcie jak jest świetnie w myśl zasady,że kłamstwo powtarzane wielokrotnie staje się prawdą. Bez odbioru.