Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: -16,67%
Chłopaki dzięki za rzeczowe wypowiedzi, które bardzo fajnie się czyta. Ja natomiast myślę, że kursem sterują tutaj spekulanci (liczba mnoga) posiadający razem spory pakiet akcji. Obecność dużej liczby kółkowiczów też nie pomaga na wzrost kursu. Obserwowałem wielokrotnie kupienie kilku tysiaków akcji i za moment wystawianie ich na sprzedaż. Milczenie ze strony firmy też nie napawa optymizmem. Ale najbardziej mnie wkurza stagnacja i ciągła czerwień ciągnąca się tygodniami.
Myślę jednak, że spekuła nie zejdzie z kursem poniżej 0.0730, natomiast zrobią wszystko aby utrzymywać kurs jak najdłużej na tych poziomach i czekać na wyjścia z akcji zniecierpliwionych, takich jak np. ja.
Miejmy nadzieję, że dzisiejszy dzień przyniesie nam wiosenną zieleń.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 0,00% 0,03 2026-01-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.