Według mnie to nie chodzi o brak zainteresowania, bardziej chodzi o to że ta spółka jeszcze nie została dostrzeżona. Kto ma być obkupiony to już jest obkupiony, ewentualnie niektórzy jeszcze próbują tam gdzieś uśredniać, czy dokupywać. Oczywiście, zobaczymy co pokażą kolejne raporty, i czy w międzyczasie pojawią się jakieś nowe komunikaty. Mnie natomiast trochę śmieszy to gadanie niektórych ludzi, którzy mówią że ktoś gdzieś czy ma jakieś blokady z wielkich batonów. Naprawdę, taki baton 100 czy 200 tys. akcji to wcale nie jest dużo ktoś przyjdzie z większą gotówką i łyknie lub sprzeda. Ja kibicuję tej spółce, bo uważam że jest pole do wzrostów, ale trzeba do tego podchodzić z chłodną głową i nie przeginać ani w jedną ani w drugą stronę. Ja też bym chciał żeby to spadło na 5 gr i wtedy bym brał akcje taczkami, ale z drugiej strony jak na tą spółkę to od kilku tygodni widać że nie chce spaść tak nisko i wolumeny są większe niż zwykle. Tak, ja wiem że obrót 20, czy 50 tyś zł to nie jest dużo w porównaniu do innych spółek, ale jak na naszą perełkę to jest większy obrót niż pół roku, czy rok temu.