Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,90 zł , zmiana od tamtej pory: 1,01%

Re: 10zł przebite

Ja tak samo mój target ok 70zl czekam na powtórkę z 11bit jak też był 7zl i w 16sesji urósł na 70zl! A potem na 700zl! Ale to już dłuższy czas mi starczy 7dyszek na kursie, potem pod 3gre znów odkupie chyba że kurs mi ucieknie dużo wyżej to już nie xD Wystarczy że zarobią 9mln zysku na nowej grze jak 11bit wtedy co tak urósł przy tej samej kapitalizacji nawet mniejsza na starward bo akcji niecałe 2mln a na 11bit 2.4mln akcji

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STARWARD -3,85% 10,00 2025-11-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.