Mój wpis był dłuższy ale coś lub ktoś obciął resztę moich rozważań. Dalszy wątek napiszę w skrócie. … z drugiej strony działanie na szkodę inwestorów przez spółkę poprzez niedomówienia, brak udzielenia stosownych i ważnych informacji dot. planowanych działań, niedokończonych prac, przedłużanych terminów, podpisywania niekorzystnych umów (info post factum), itp. Znaczne spadki bądź wzrosty na akcjach tej spółki przed podaniem komunikatów, informacji istotnych lub w ogóle bez informacji mających wpływ na cenę akcji świadczy mani..lacjach ww. Dlatego w mojej ocenie mam prawo przestrzec niedoświadczonych, że nie było w wielu sytuacjach na tej spółce odzwierciedlenia ceny do analizy fundamentalnej czy technicznej. Działania spółki i/lub podpuszczaczy w danych momentach wpływały bardziej na decyzje niedoświadczonych inwestorów niż racjonalne przesłanki. A teraz ci co mieszają spokojnie mogą zaznaczyć łapki w dół. Informuję, że to jest moja opinia. A wy młodzi rozważnie podchodźcie do inwestycji.