Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,80 zł , zmiana od tamtej pory: -26,94%

Re: 0,70 czeka niestety

Przykro się na to wszystko patrzy tym bardziej że sam byłem akcjonariuszem a zakupy zaczynałem przy 13pln ze 2-3 lata temu. Potem wbrew wielu zasadom uśredniałem w dół aby ostatecznie wrzucając kolejne x tyle kasy aby udało się w odpowiednim momencie z jak najniższą stratą uwolnić kapitał.
Dokupowałem bo naiwnie wierzyłem w zapowiedzi demo poprzedniego prezesa. Jak się okazało, że demo nie będzie bo projekt wciąż był mocno niedopracowany i właściwie cały team opuścił Poly wiedziałem że nic wielkiego z tego nie będzie. Szczęśliwie choć wciaż ze stratą udało się wyjść na przedpremierowej podbitce między 4 a 6pln. Spółka w moich oczach już dawno straciła wiarygodność żaden prezes tego nie zmieni. Spółka to grupa utalentowanych ludzi z pasją i pomysłami, w Poly został prezes bez zasobów ludzkich.. Niestety wg mnie to równia pochyła i na chwilę obecną całkowicie bez perspektyw. Szkoda mi akcjonariuszy ale nie prezesa który zapadł się pod ziemię (mam nadzieję że ze wstydu).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.