Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,25 zł , zmiana od tamtej pory: 10,24%

Raport zawiera nieprawdziwe dane ??????

Wszedłem w JWA sześć miesięcy temu ale wcześniej poszperałem czym spółka się zajmuje jakie robiła kontrakty jakie negocjacje prowadzi prowadziła i w ramach sprawdzania nabyłem płatną grę zaginiony J takich jak ja pewnie w 2019 było kilku link zresztą widzę nawet komentarze z 2019 pod grą. I jakież było moje zdziwienie gdy w raporcie czytam, że produkty w tym gra zaginiony nie przyniosły żądnego przychody a co z moimi 5 zł pewnie z 500 zł albo więcej z tego wpadło do spółki w 2019 gra ma pobrań miedzy 100 a 500. Trochę się zawiodłem bo liczyłem, że dobra zmiana jednak rzetelniej będzie podchodziła do raportowania a wystarczyło dać zdanie „niewielkie przychody” bo pytam gdzie się podziały moje 5 zł
I tu zasadnicze pytanie czy jeżeli takich półprawd jest w raporcie więcej a biegły badający raport roczny złoży zawiadomienie do KNF o tym że zarząd podając nieprawdę próbował manipulować kursem to czy problemy ma tylko zarząd i rada nadzorcza czy mogą zawiesić notowania np. do czasu wyjaśnienie ? 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,28 2025-10-31 12:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.