Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,65 zł , zmiana od tamtej pory: -74,72%
AKTYWA Q1 vs Q2 -58.44%
PASYWA Q1 vs Q2 -36.88%
Strata ze sprzedaży Q1 vs Q2 -29,51%
Strata łączna -22%
Spłaty kredytów i pożyczek Q2 -70K oraz -7K Odsetki dla Prezesa (współwaściciela)
Wykup dłużnych papierów wartościowych Q2 250K
Środki pieniężne na początek okresu Q1 vs Q2 +455,5K vs +1,79M
Środki pieniężne na koniec okresu Q1 vs Q2 +1,79M vs +467,6K
Kapitał własny na koniec okresu roku obrotowego Q1 vs Q2 +2,142M vs +1,108M
Emisja serii D Q1’21 2,2M

Dofinansowanie ze środków publicznych 5,2-5,9M

Z chęcią poczytam opinii doświadczonych longów, dla mnie nie wygląda to jakoś kolorowo, a miałem nadzieję w maju, że może Q1 po prostu był czasem intensywnych inwestycji, ale teraz tego tak nie widzę. Wychodzi mi, że średnia cena akcji po tym raporcie powinna wynosić 2.05 PLN, przy wyliczaniu fundamentów, a nie spekulacyjnym. Coś źle liczę?
Jeśli zrobiłem jakiś błąd w wyliczeniach, to nie jest on świadomy, w razie czego proszę poprawić.

Poproszę o komentarze, bez obrażania się i udowadniania swojej wyższości głupoty nad innymi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OVIDWORKS -1,76% 0,67 2025-10-01 13:22:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.