Gdzie ecc i reszta fanboy-squadu Spółki?
Gdzie te szanse, o których pisano po raporcie rocznym? Powoli szansa dot. zysku z gry zamienia się w ryzyko kosztowe wynikające z utrzymania gry (przy takiej tendencji przychodów zaraz koszty utrzymania przewyższą przychody).
Dajcie jeszcze ze 20% up i wyskakuje na poziomie akceptowalnej straty. Już nawet nie liczę na wyjście na zero na tym badz***iu!
Tak, wiem... "TO THE MOON!", "Pociąg odjeżdża!", "Pociąg Ci już odjechał z dworca 60gr i się nie uśredniło, a teraz nagony na zaniżanie, co" itd.
Otóż nie - nic z tego :P Tak tylko mi się śmiesznie robi jak spółka pokazuje gdzie ma akcjonariat, a tu taki fanboy-squad będzie zaraz uprawiał lincz internetowy :D Na prawdę nie przeszkadza Wam, że taka szansa jak premiera demo bushido (nic specjalnego - wyglada jak drift 21 i nie widzę tutaj zadnej wiekszej szansy) wchodzi na steam bez ESPI? Że raport dot. przychodów z CMSR za luty publikowany jest ostatniego dnia marca? W dodatku opatrzony 2-zdaniowym komentarzem Spółki? Toć on wygląda jak pisany na kolanie dzisiaj po 17:00!
Jak widzę takie podejście to mam wrażenie, że Spółka sama stwierdziła, że ten projekt (CMSR Mobile) już jest spisany na straty...