Ostatnie zdanie: "W dniu 18/03/2015 Zarząd Depend SA otrzymał potwierdzenie z Bank of America o formalnym włączeniu spółki Depend SA do syndykatu HK-0016027-12 z dniem 5/03/2015." Hm... BOA potwierdza włączenie do syndykatu. Wiem że są poważne wątpliwośći, ale czy według Was należy całkowicie wykluczyć że s-ka jest procedowana zgodnie z informacjami, szczególnie tymi z 07.01.2014. Tak szczegółowo opisali przebieg transakcji, że trudno uwierzyć by całość była lipna. Z kolei pcg zniknęło z sieci, więc mętlik jest. Pytanie czy s-ka ma jakiekolwiek narzędzia by od pcg egzekwować np. oryginały dokumentów itp? I czy to robiła? Poza tym jaki ktoś miałby tu interes - cena akcji najwyższa była w okolicach 60 groszy. Trudno mi uwierzyć, że HK i BK kupowali akcje tylko po to by zarobić kilkadziesiąt procent. Choć formalnie HK dokonał sprzedaży (według mnie na słupy by bez informacji sprzedać gdy będą po wyższych cenach). Sam już nie wiem o co tu chodzi. Do wtorku powinno pojawić się info o WZA, jeśli go nie będzie rzeczywiście dobrze byłoby odwiedzić siedzibę i zobaczyć czy nie pustoszeje jak pcg w sieci...