Forum Giełda +Dodaj wątek

pytanie do Chłopa z M.

ostatnio rzadziej tu zaglądam ale nie zapominam :-)

w końcu spółka dała mi sporo zarobić więc z chęcią tu wracam ( pomimo niechęci do samego prezeska który większość z was ograł znaczonymi kartami)

a teraz do rzeczy

obiecałeś mi Chłopie "jedną cyfre grosikową" nie wiem już czy to 8 czy 6 groszy czy nawet niżej, tak więc się zaczynam zastanawiać czy znowu warto tu wchodzić spekulacyjnie na szybkie grosikowe zabawy, te diabelne emisje mogą mi zepsuć w końcu zabawke he,he..
....
troche nie dają mi spokoju twoje czarne wizje chociaż ostatnimi czasy się myliłeś, wciąż jednak jesteś Chłopem z Mazur tym samym którego wielka czarna wizja z przed roku niestety pogrązyła maluczkich na tej spółce, nie mam zamiaru do nich dołączyć...

czekam więc spokojnie, całe szczęscie innych okazji między czasie nie brak na giełdzie

ddddd

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.