Panowie jestem nowy na tym forum i na tej spółce(bez akcji ale jest w kręgu zainteresowań) więc witam serdecznie. Na chwilę obecną robię research i planuje na ten moment wejść w 300~350akcji.Nie mogę dokopać się do paru informacji i prosiłbym o mała pomoc, zauważyłem tu paru pomocnych użytkowników więc wierzę że uzyskam odpowiedzi na moje pytania a przynajmniej na ich część . 1.W sprawie budżetu gry, z tego co znalazłem to 2.1mln złotych ale czy jest to koszt produkcji czy również i marketingu? 2 Carbon tworzy gre na licencji, czy ktoś wie z doświadczenia jaki jest podział orientacyjny zysków przy takiej produkcji? Wiem, że nie ma espi w tej sprawie ale czy inne spółki na których byliście działały w podobnym systemie i jak to tam wyglądało? 3. Jaką zakładacie sprzedaż nowego tytułu w skali 12 miesięcy? Z tego co znalazłem prezes przewiduję sprzedaż kilkuset tysięcy kopii ale czy wy macie inne informacje? Z Góry dzięki za pomoc. Z doświadczenia wiem że dla nowych inwestorów przydaje się też taki zbiorczy post najważniejszych informacji do zapoznania z odnośnikami aby każdy nowy mógł na szybko zapoznać się ze spółka. Czasem to też stabilizuje sytuację na kursie i nie ma takiej rotacji akcjonariuszy jak każdy wie pod co gra a nie panikuje pierwszego dnia po wejściu bo spada :D