Witam
Przeslalem ponizszego e-maila do spolki, mam nadzieje ze odpowiedz otrzymam i bede mogl sie nia podzielic.
Szanowni Panstwo
Jestem jednym z inwestorow indywidualnych i oczywiscie bardzo zalezy mi na rozwoju firmy no i na tym zeby przynosila wymierne korzysci finansowe. Niestety polityka informacyjna firmy pozostawia wiele do zyczenia ostatnio. Rozumiem ze firma znajduje sie w bardzo waznym momencie i wszyscy oczekuja na informacje dotyczace postepu poszczegolnych projektow. Rozumie rowniez ze firma nie bylaby w stanie odpowiadac na wszystkie pytania oddzielnie bo zapewne dnia i nocy by nie starczylo.
Czy moglbym zadac kilka pytan i jesli zdecyduja sie Panstwo na nie odpowiedziec zamiescic odpowiedz na forum Bankier.pl ? W ten sposob wszystkie zainteresowane osoby mialyby latwy dostep do informacji a co pewien czas moglbym takie pytania zbierac i potem przekazywac je w przetworzonej formie Panstwa firmie ? Inwestorzy indywidualni na pewno doceniliby taka forme komunikacji. Oczywiscie nie mowimy tu o przekazywaniu informacji kluczowych ktore sa objete tajemnicami handlowymi lub musza Panstwo je publikowac oficjalnie za posrednictwem gieldy. Mysle raczej o sprawach o ktorych publika wiedze juz posiada i moze nie do konca jest doinformowana na temat stanu ich zaawansowania.
1. Czy Laboratorium jest juz w pelni wykonczone, oddane do uzytku i prowadzi dzialanosc komercyja jak zakladano ?
2. Ktore projekty badawcze-komercyjne wspomniane na przestrzeni kilku lat sa wciaz aktualne a ktore zostaly przez firme zarzucone
- Kosmetyki Yosemiko
- EuroDerm Opatrunki
- Tkanki Tluszczowe
- Komorki Macierzyste
- Bioreaktor (In vitro)
- Pozostale projekty ?
4. Czy sprawa Budimexu jest wciaz w toku ?
5. Czy mozliwe by bylo zorganizowanie przez firme dnia otwartego dla inwestorow indywidualnych gdzie inwestorzy mogliby zwiedzic Laboratorium (oczywiscie strefy do tego wyznaczone) i spotkac sie z przedstawicielaami zarzadu i kadry naukowej ?
Jak Panstwo widza, powyzsze pytania sa zupelnie ordynarne i dotycza wylacznie podstawowych faktow na temat dzialalnosci biezacej spolki.
Z gory dziekuje za odpowiedz