Forum Giełda - K.Kolany
Witam. Mam pytanie do Pana Rejczaka. Chodzi mi o akcje dudy. Co sądzi Pan o tej spóeczce? Czy da zarobić? czy ma podstawy fundamentalne? Wedug mojej skromnej opinii sprawa spóki się znacząco wyjaśnia. Doszo do porozumienia z bankami co zaowocowao 3 letnim spokojem finansowym, pozyskali zezwolenie na eksport mięsa do Rosji. Chciabym również porównać ową spókę do ostatniego hitu giedowego IMMOEAST. Jakiś czas temu miaa podobne problemy (dugi, grozią upadość) co DUDA analitycy wyceniali ją na < 0 z!!!!> a dziś widzimy ją po 15 zl. Jej wzrost bym imponujący z 80 gr do 15 z ok 1500%. Czy myśli Pan że z DUDĄ może być podobie? Kiedy duzi gracze zaczną szukać spóki która ciągle jest niedowartościowana pomyślą o DUDZIE? PS zastanawia mnie jeszcze jeden fakt. Czy banki zawieray by porozumienie ze spólką i powierzyli jej wiele milionów zl na piekne oczy prezesa Macieja? Czy raczej liczyy by że w perspektywie kilku lat zarobią na niej znacząco? Pozdrawiam pana Pawla i bardzo będę wdzięczny za widok z Pana perspektywy
  • PYT Autor: residentdevil
  • Re: PYT Autor: PawelRejczak