Mam ograniczne zaufanie do ARP gdzie przejściowo Balczun urządował i daruję sobie nawet Ebusa Rafako o zezowatej piękności co teraz wywalono PKP Cargo...
Puzzle wg mnie to obraz:
a. MAP ma mieć 50% by nie było żadnego sporu i szans dla Kantora, Państwo ma w pełni kontrolować ogniwo w łańcuchu dostaw na rzecz MON i poza kraj w ramach nawet NATO...
b. ARP via ustawa jako córeczka PFR udzieli nam kredytów ale generalnie nie BGK bank który równie się skompromitował w kwestii obronności i to od 1926r a kto chce niech sobie poszuka na 13-tym Piętrze Republiki choć i tam chłopcy mają ograniczoną więdzę w tym Olechowski i sam Nisztor...
Pozbywamy się Polyolefins, core to nawozy i chemia i ogniwo w produkcji amunicji a przecież mamy doświadczenie via Maćkowo ale kto wśród tylu ORMOwców SBeków o tym wie KO?
Ustawy, wizyty, transakcje, manipulacje na giełdzie, ci przebierańcy w shorty...
Skoro chłopcy z byłego budynku KC PZPR wysłali do RN wice to chcą na wszystkim mieć rękę na pulsie i nawet nie wiedzą że do Rafako w latach 2019-20 sam ich wysłałem by wraz z Rafametem cokolwiek tam na K 1-4 czy nawet W (od walczaków) po jądrówkę robić...
Nie mam takich kapitałów co manipulanci giełdowi, ale mamy dość dobrą wiedzą i choćby cała polska elita specjalistów a nie fachowców stanęła przed nią to racja jest po stronie fachowców...patrz JAW910 np..
Krótko: nikt nie może w żaden sposób w przyszłości szantażować Azot...
https://pbs.twimg.com/media/HF-9iE3bEAIq7rx?format=jpg35 lat temu w "białym pałacu" obok BGK ruszyła giełda czyli w budynku komitetu centralnego ale materiał do budowy pochodził spod Grunwaldu i tak wygramy ...