FINVENTUR pozbywa się akcji IGS po 0,7 czy coś koło tego firmie Global Direct Partners AB następnie od razu po transakcji wartość tych akcji rośnie 10x Global Direct Partners AB wzbogaca się o około pareset milionów złotych, powód zbycia akcji FINV to potrzeba skupienia się na SPOKO kolejny puzzel zamiast podnieść wartość SPOKO kapitałem IGS którego FINV oddał za darmo ściąga się kurs przez blokowanie zleceniami po 200 i krokiem co 2 grosze do poziomu około 0 60 pln po czym FINV oddaje SPOKO tej samej firmie Global Direct Partners AB która za bezcen przejęła IGS przypadek... teraz czekamy na wprowadzenie SPOKO do SPAC gdzie głównym wprowadzającym ma zostać Global Direct Partners AB a FINV ma dostać poniżej 50% udziałów czyli ile 49% czy 4,9% ??? Moje przemyślenia FINV robi 90% roboty i następnie zostaje potraktowany jako słup....CZY TO JEST LEGALNE ???? CZY TO PRZESTĘPSTWO I DZIAŁANIE NA SZKODĘ SPÓŁKI ....bardzo interesuje mniej wasze zdanie bo mogę się mylić..ale według mnie po wałku na IGSie powinien się zająć tym prokurator i KNF ... do tego żadnych informacji ze spółki co do prowadzonych rozmów i totalne olewanie akcjonariuszy którzy pomijając trzech głównych posiadają czy raczej posiadamy 25% udziałów... mam nadzieję że wontek się rozwinie i nikt nie będzie przysypywal go bzdurnymi postami