Ta logika Putin nie jest zbyt spójna.
Prezes ma kilka milionów alcji. Jak rozumiem w jego interesie nie jest
rozwodnienie bo sam.na tym straci. Jesli ma byc emisja z złotówkę to na tym jak rozumiem straci on oraz ludzie ktorzy mu zaufali kupując po 2 zl.
Emisja dla ARP ...ale lepiej stworzyć spółkę celowa SPV i miec jasne oddzielenie finansow tej nowej spolki w ktora ewentualnie by zainwestowal Skarb Panstwa od bieżącej działalności Yoshi.
Raczej mysle ze to typowe dla New Connect próby zepchnjecia kursu zeby szybko zebrać przed dobrymi infornacjiami. Zrzucanie kursu ma sens wtedy gdy odkupi sie taniej. Dla mnie to dziwne ale ja stawiam sprawę jasno jest to ponizej poziomu ktory uważam za atrakcyjny.
Oby to byl dobry omen Twoje slowa o ARP. To bedzie wtedy jazda ale ja tu zachowuje ostrożność.
Jesli jednak to cos jest na rzeczy to nie dziwie sie ze Prezes milczy. Takie umowy sa obwarowane najwyższa Klauzula poufności a zachowanie kursu....wskazuje....de nie pisnął ani slowa nikomu ....oczywiscie o ile w ogóle cos jest na rzeczy....ale sam zacząłeś dyskusje na temat ARP
Jesli okaże sie ze to jednak umowa z ARP obyśmy obaj mieli akcję bo w tej umowie bedzie glosno a nazwa Yoshi bedzie w TV radiu mediach itp itd. Zaznaczę ponownie ze ja jestem tu ostrożny. Ja liczę bardziej na MDR I zmianę trendu....ale jesli ARP.to bylby rajd na północ bliżej 10 zl
Ciągle sie daje sprowokować ale naprawde odpuszczam juz sobie. Poczekajmy na jakieś komunikaty będziemy mądrzejsi na razie to gdybanie. Moze sie okazać ze nikt z nas racji nie ma.