Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,71 zł , zmiana od tamtej pory: -14,01%

Prześledź historię spółki zanim kupisz! Oszukają Cię!

Nie będę się dużo rozpisywać, miałam kiedyś to bo myślałem, że zarządza tutaj ktoś kontrtny, niestety wał za wałem, tworzenie jakiś fundacji, przesypywanie akcji, schodzenie poniżej 50%, jakieś aneksy, że nie sprzeda poniżej jakiejś tam kwoty - następnie poza rynkiem transakcje tymi samymi akcjami, skupy akcji, potem jednak nie, fałszywe komunikaty, że jakieś gratisowe akcje będą - później znowu wycofanie, info o wejściu na główny - tak, tak - znowu wycofanie - to robią od lat xd
Wiszący zaraz napiszą, że ściemniam itd…
Zanim kupisz to wejdź w historię spółki i przejrzyj, poświęć te godzine - jeśli znajdziesz to co napisałam - uciekaj stąd!

Jak jesteś tu nowy to nie wchodź i tyle…
Nie zarobisz tu nic, a nagony wiszą i będą pisać jak jest super…
Nie przy tych walach, nie przy takiej kapitalizacji, nie przy tym zarządzie…

Nie ma za co!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NOVINA -7,11% 0,61 2025-09-08 16:46:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.