Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,82 zł , zmiana od tamtej pory: -28,37%

przeprosiny

Przepraszam wszystkich, których obraziłem za to, że twierdzili, iż kurs spadnie kształtując kapitalizację poniżej 500 mln zł. Pisałem, że tak mogą twierdzić jedynie i.dioci, którzy nie umieją liczyć. Wybaczcie, nie przypuszczałem, że spółka, która osiągnie za ten rok przeszło 100 baniek zysku może mieć kap. poniżej 500 mln. Spółka, która względem wcześniejszych lat (2015-18) poprawiła wyniki pięciokrotnie. Wówczas kurs kształtował się mniej więcej na poziomie 1,3 zł za akcję, więc wbrew logice było, że kurs przy obecnych wynikach będzie jedynie dwukrotnie wyższy. Ale polska sku... giełda jak zwykle mnie pokonała.

GPW to spekulanckie gó...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCCEXOL 0,00% 2,02 2026-04-30 15:32:00