Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,18 zł , zmiana od tamtej pory: -45,87%

Przepływ informacji apanet akcjonariusze

Strasznie mi brakuje jakiegoś kanału informacyjnego o planach apanetu czy mniejszych postępach.
Obecnie jedynie co moge to jechać na wza (dosyć daleko jak dla mnie) albo pisać maile.
Fajnie jakby apanet zrobił jakiś segment pytań i odpowiedzi w raportach co kwartał, żeby można było lepiej zrozumieć strategię spółki.
Jak mam realnie trzymać akcje 5 czy 10 lat to chciałbym mieć taki segment w raporcie żeby zobaczyć pytania innych akcjonariuszy i odpowiedzi apanetu. Dalej mogę wtedy jechać na wza jak potrzebuję, ale mam też opcje wysłać pytanie, na które apanet odpowie w raporcie.
Pare spółek ma takie rozwiązania i często to najciekawsze fragmenty ich raportów.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
APANET 0,00% 1,18 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.