Moim zdaniem w poniedziałek może jeszcze zejść do 25zl ale zobaczcie jak kurs jest kontrolowany i sukcesywnie zbijany przez ostatni tydzień czy tam nawet więcej przecież to cały czas zbierają
Nie chce mi się wierzyć że w słowach prezesa nie ma ziarna prawdy
W ciągu 2tyg powinna być umowa sfinalizowana na kilkanaście mln dol
Zresztą to będzie widać po kursie ze pójdzie do góry jak będzie jakieś info w drodze
I co ciekawe w Anglii testowanie na większą skalę ma się zacząć po 15grudnia czyli również za dwa tyg
Nasze testy zanim będą konkretne zamówienia podobno są teraz badane i w ogóle przez Anglików
Wydajnosc naszej firmy za kilka tygodni ma wynosić 10mln testów msc albo więcej tyle ile potrzebuje tamte lotnisko
Prezes mówił że w tym roku zamierza sprzedać chociaż mln testów i zabezpieczyć odczynniki na produkcję kilka mln testów
A z tym mln to myślę że to jest minimum nie chciał znowu przesadzic ale pewnie podpiszą umowę jakoś tego 15grudnia to pierwsza seria pójdzie już w grudniu dostaną kase wszystko ładnie pieknie w między czasie też podpiszą umowę o te centrum calogenomowe
Skoro do końca roku chcą zakupić odczynnikow 5-10mln to akurat starczy na produkcję do połowy stycznia
No i powiedzmy że w tym roku sprzedadzą mln testów zysk na jednym teście 15zl czyli daje nam 15mln zysku to z tego kurs powróci na 70zl a gdzie jeszcze tamta umowa na kilkanaście mln dol ale nie wiem ile z tego będzie dla naszej spółki więc myślę że odbije nawet może do 100zl w tym roku jeśli to wszystko się potwierdzi po za tym prezes odzyska zaufanie i dopiero bardzo dobre wyniki będą w pierwszym kwartale 2021
ale jak będzie to zobaczymy dwa kolejne tygodnie to taki sprawdzian wiarygodnosci
To moje przemyslenia decyduj sam ja jestem dobrej myśli pomimo chwilowych zwątpien właśnie przez czytanie forum ale jak tak się na chłodno wszystko przeanalizuje to nie jest aż tak źle