Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,70 zł , zmiana od tamtej pory: -94,15%

Przegladam forum

jak to zwykle bywa przeglądam spółki perspektywiczne, akcji nie mam od razu mówię.
Forum widzę przejęte i zgadane, tam gdzie ktoś pisze negatyw otrzymuje pierdyliard minusów tak gdzie ktoś za przeproszeniem chwali spółkę z niewiadomej przyczyny jak się z boku na to patrzy xD dostaje pełno plusów.

Moja opinia o Inkwizytorze
1. Pracy jest od groma przy tym tytule żeby go doprowadzić do chociaż trochę jakości.
-mimika twarzy
-brak otwierania ust przy mówieniu
-główny bohater sorry wyglada na nie dopracowanego, nie podoba mi się w cale.
2. świat nudny będzie linijmy zobaczycie nie będziesz mógł robić co Ci się podoba tylko to co gra dostała to minus teraz tak gier się nie robi otwarty swiat, Rust np. Wiedzmin itd.
3. Autor książek - sorry ale to pisior straszny na twiterze cały czas sie kompromituje, miałem czytać jego ksiązki jak bym nie zobaczył co ma w głowie jak się wypowiada...
4. Ta gra powinna zostać kompletnie przebudowana, nie będzie sukcesu nie w tych czasach.
5. Gry które maja tutaj przyszłość są ze spółek zależnych mają ogromny potencjał i The Dust zrobił super robotę że je przejął.
6. wracając do gry - gra się nie zwróci wydawcy ale przynajmniej koszty zostały pokryte przez wydawce wiec The Dust jest ok ale musi dowieść projekt żeby kasę otrzymać w ogolę który jest kołem u nogi i każdy to wie. Wydawca minimalizuje koszty bo wie że fiasko.

Piszę to tylko dla tego że sam wtopiłem w Duality z Unholy moja nauczka moge podpowiedzieć z własnego doświadczenia.
Ten post jest po to, żebyś usiadł i przemyślał swoje myślenie.

ps.
Serum może być strzałę w 10.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST 0,00% 0,84 2026-02-10 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.