poczytajcie mądrzy ludzie jak gówniarze piszą za 50 groszy za wpis -----------------------------------podbijają wątki spekuły--------------formacja trzepania leszcza------------------formacja pękniętej spręzyny-------------------------co powiedzie jak dziś będą dolne widły--------------------na GWP korekta -----------------czekam na 1 zł wezmę miliony---------------------adrianna dawaj w dół-------------------dawać szmate na dolne widły-----------------baton na sssssssssssss---------------------------wkórwia mie te kilka sztuk------------ to syf-----------------czekam na 2 zł biore 100 milionów----ja za 50 groszykupie całą spółkę --ja kupie po 1 grosz za 500 plus --a ja jutro wam spuszcze 5 milionów --rakieta nie wypaliła--już upadek---zaraz stracisz 80 procent---już jutro masz minus 50 procent--- RSI schłodzone na minus do 90 procent-jak za 1 grosz sprzedaż będziesz Bóg-------------------sprzedawajcie papier juz nie wytrzymuje------nadzieja już umarła ostatnia-----------------sprzedaj będziesz miał święty spokój-------------------posikasz się jak sprzedaż z radości za 2 grosze---------------dziś zawody kto odda taniej----------------czyzby głupich szukają na zakup ------------------itp itp itp to wpisy na forum -----a co to ma wspólnego z inwestowaniem i spółką -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------tak jest na wszystkich spółkach ------------------piszą i piszą aż to bardzo niesmaczne ale jakie pomyślane ---