Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,10 zł , zmiana od tamtej pory: -0,41%

Proszę Państwa otwieram debatę !

W ten sobotni wieczór chciałbym powiedzieć wam że sytuacja na rynku jest naprawdę napięta wręcz jak gumka majt a przynajmniej dla mnie wydaje się dość niejasna i nieprzejrzysta jak mgła albo mętna woda. Zaczynając od fundamentów to chłopy powiem tak: -mamy taki kurs jaki mamy a jeśli prześledzimy wpisy na forum, to wielu ekspertów przewidywało że kurs będzie właśnie w tych granicach. No i ten tego no jak się okazuje mieli racjęi tacy jasnowidze.
Aktualnie mamy spłacone kredyty akcje są w takim stanie w jakim są. A potem pojawił się ten list... Pan Marian chyba pisał o tym jeśli dobrze pamiętam sugerując że możliwe iż to po prostu wrzutka. Jestem naprawdę ciekaw jak się to dalej potoczy
Wszyscy wspominają o przychodach, zyskach i tych „5,5 buhaha” Ale przecież były już spółki mocno zadłużone z dużymi stratami a ich kursy potrafiły być na znacznie wyższym poziomie mimo że przychody były wysokiel a bilans nie wyglądał najlepiej. Oczywiście część z nich korzystała z dodruków a sytuacja przy debiutach bywała równie skomplikowana no nie ?
Ci, którzy są tu dłużej znają pewnie takie historie i „smaczki”. Pan Marian, który ostatnio stał się celem ostrej krytyki na pewno ma doświadczenie w tego typu sprawach. Ale wracając do tematu Panowie bo Pan nie zauważyłem a fajnie było by sobie porozmawiać o finansach hehe… Zastanawiam się jakie są dalsze plany tej że spółki na kolejne lata. Wybory prezydenckie tuż za rogiem lub winklem jak powiedzieli by majstersztycy może to wpłynie na giełdę w niektórych obszarach, ale pytanie, czy zmieni to coś u nas?
Zastanawiam się też czy nasza „perła” zdecyduje się na rozwój i czy przy tak dużym free float, mamy szanse na znaczny wzrost kursu. Czy ta spółka ma szansę przestać być spółką groszową? Zysk jest ale wszystko zależy od decyzji właścicieli większościowych?
Chciałbym zaprosić Was do szerokiej dyskusji i wymiany opinii. Ana koniec Informacja Pan Marian zapraszony oficjalnie do debaty jako ekspert ekonomi i absolwent kierunkowych wyższych studiów w tej dziedzinie do studia! Program nazywa się „Buhaha 0.9” Specjalnie po to, by wywołać burzę! Ja jestem prowadzącym.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
1SOLUTION -0,62% 0,10 2026-02-20 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.