Witaj, chciałem Cię prosić o pomoc i informację jak mogę dołączyć do grona wspomnianych 30 osób dochodzących swoich praw/roszczeń wobec PMI?W największym skrócie wróciłem po przeszło roku z zagranicy i przeżyłem głęgokie rozczarowanie ponieważ zdecydowana większość moich oszczędności została utopiona w PMI. Wyjechałem za chlebem w naiwnym jak się okazało przekonaniu, że zainwestowałem w stabilną i rozwojową spółkę, jak wyszło wszyscy wiemy....Padają tu różne kwoty, dla każdego jest to większa/mniejsza, ale zawsze strata. Nie robiąc z tego tajemnicy straciłem(póki co)około 25 tys zł.co dla mnie jest B.dotkliwe.
Reasumując wiem,że przez brak kontroli nad tą inwestycją mam co ma na własne życzenie, ale nie chciałbym tego tak zostawić i mimo dość ciężkiej syt fin.z chęcią przyłączę się do próby rozliczenia spółki ze złodziejskich praktyk. Co innego strata poniesiona w skutek wahań kursu na akcjach funkcjonującej spółki bez przesłanek o przestępstwie, a co innego strata poniesiona przez władze świadomie działające na szkodę spółki i co za tym idzie jej akcjonariuszy i efekcie końcowym wykluczenie z NC.
Jako osobę jedną z najbardziej zaangażowanych w proces , który ma na celu doprowadzić do wymierzenia właściwej kary i pociągnięcia do odpowiedzialności właściwych osób chciałem ponowić pytanie z początku wątku tj.jak mogę pomóc swoją osobą w bieżącej syt?
Pozdrawiam
Pomocny