Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,80 zł , zmiana od tamtej pory: 41,09%

prognozy na 2018 kurs 50 pln

zjadło posta, wkurw :/ więc jeszcze raz w skrócie
przychody 44
zysk netto 10,5
c/z             40
kurs           51
dopuszczalne odchylenie o 20%, możliwe że kolejny raz w górę. Nie sprzedaję bo pociąg może odjechać w każdej chwili. przy takiej płynności i tak małym freefloacie odkupienie większej ilości taniej może być już niemożliwe, co najlepiej wiedzą sprzedający w ostatnich miesiącach, ale ich mi jakoś nie żal... Kurs taki będzie moim zdaniem już ok października gdy nawet laicy zobaczą, że te dane są już oczywiste.

Warto wrócić do mojej wyceny z października gdy pisałem, że kurs za 6 miesięcy będzie minimum 25 pln :) Minęło 6m i wiele się nie pomyliłem (drobne różnice w wynikach, kurs idealnie trafiony). Za kolejne 6 wrócę do tego posta. Nie trzeba dziękować ;) 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IAI 0,00% 36,40 2018-11-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.