Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,28 zł , zmiana od tamtej pory: -99,22%
witam wszystkich inwestorow jak wczesniej pisalem tak zrobilem sprzedalem po 1.35 ale niestety wchodze spowrotem otoz mysle zewtym momencie nastepuje nastepna kumulacja do wzrostow kupilem juz troche po 1.28ten tydzien bedzie kluczowy mysle ze to dojdzie do 2zl niestetya moze i dobrzeto dla tych co siedza na nim jz dluzszy czasmusze powiedziec ze reklama do kupna ciuchow trwa na calego nawet na mojego maila wyslajaoferty sprzedazy kolekcji wiosna lato minus 40 procentl tak ze mysle ze te wzrosty moga sie dobrze rozbujac jedyne co jest przeszkoda to ze chca nam jakies ch...je obnizyc rating gdzie Polska ma 3.5 procent pkb nie jestem za zadnymi ugrupowaniem w polsce ale to co robi tusk to sra do wlasnego gniazdai nadaje na nas do uni europejskiej lezy w tym korycie i sie juz w nim obraca nie wiem czy kiedy kolwiek bedzie dobrze w tej naszej ojczyznie nie ma zgrania kazdy ciagnie line w swoja strone i tak na s patrza jak na niewiarygodne panstwo mam nadzieja ze nie bedzie obnizenaratingui nasza kochana gielda zaliczy w koncu trend wzrostowy po 8 latach polskie akcje sa nie dowartosciowane i gdyby byl lad i porzadek weszliby inwestorzy zachodni ipoziomy naszych spolek bylyby oniebo wyzsze poki co mysle ze prc pomalupomalu odpala na wyzsze poziomy pozdrawiam grajacych

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.