Forum Forex +Dodaj wątek

Primespotway wypłata zarobionych środków

Dzień dobry, w maju ubiegłego roku zainwestowałam na platformie primespot-way.com.
Z początku inwestowałam małe kwoty, potem za namową Pana Gutowskiego mojego opiekuna zainwestowałam łącznie wtedy 65tysięcy złotych. W listopadzie kiedy już miałam na koncie inwestycyjnym ponad 150tysięcy dolarów postanowiłam że wypłacę pieniądze bo wnuczce chciałam pomóc z kupnem mieszkania.
Dostałam informacje że oni takie duże pieniądze przesyłają tylko przez skrytki bankowe ale żebyśmy zaczekali do grudnia bo przewalutowanie będzie dla mnie bardzo niekorzystne i wypłacą mi z bonusem, na co przystałam.
Natomiast w grudniu dostałam tylko wiadomość e-mail że oni mają przerwę świąteczną do nowego roku, co już wtedy wzbudziło moje wątpliwości bo rozmowa była jasna że w grudniu dostaję wszystko spowrotem i to się dzieje u nich automatycznie.

Aktualnie nie mam z nimi już żadnego kontaktu od stycznia. Dostaję tylko dziwne telefony żebym wpłaciła pieniądze bo one gdzieś są na jakimś "portfelu"??? Jest ktoś kto miał jakiś podobny problem?? Powinnam to gdzieś zgłosić? Inwestował ktoś na tej platformie i wypłacił pieniądze?

Obsługiwał mnie Adam Bauer, Artur Cygan oraz Karol Gutowski.
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl