Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,87 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Prezesi odcięci od klientów

Często korzystam z usług inpostu i jestem zadowolony. Wspaniałą ideą jest obsługa przesyłek smartfonem. Jednak byłem świadkiem porażki Inpostu w przesyłkach z Chin. Trzy przesyłki wysłane do mnie z Chin zostały zawrócone z powrotem do sprzedawców. Powód? Nie dostałem powiadomień na aplikacje w smartfonie. Firma potraktowała mnie wtedy wyjatkowo i wysłała powiadomienia tylko na e-mail. Moja poczta elektroniczna była wtedy nieaktywna.Byłem bardzo zdziwiony, bo w dotychczasowych kontaktach wystarczał smartfon. Nadawcy z Chin nie robili żadnych problemów. Bardzo szybko zwrócili mi w całości poniesione koszty. Skutek? Wystawcy nie podają już oferty odbioru w paczkomatach inpostu. Dzwoniłem w tej sprawie na infolinię inpostu. Najpierw zasugerowano mi, że nadawca wpisał nieprawidłowy numer telefonu. Nadawca udowodnił mi, że to nieprawda. Tak to jest, jak na infolinii siedzą osoby nie dbające o przyszłość firmy, a tylko o to, żeby za bardzo się nie wysilać. Infolinia blokuje dostęp do zarządzających firmą i nie pomaga im w kontroli nad prawidłowym funkcjonowaniem.
  • Prezesi odcięci od klientów Autor: ~Krzystof

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INPOST 0,00% 10,87 2017-05-24 16:47:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.