Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,76 zł , zmiana od tamtej pory: -71,09%

Prawdziwa recenzja bez lukrowania!

Właśnie skończyłem grać. Po tym jak zobaczyłem dzisiejszy kurs, pomyślałem że wypuścili niezłego gniota, ale to nieprawda.
W porównaniu do poprzedniego demo widać, że się przyłożyli i wsłuchali się w uwagi graczy. A więc:
1. Grafika jest nieco lepsza, ale jakiegoś wielkiego przełomu nie ma. Z drugiej strony co jeszcze można wymyśleć w ośnieżonej scenerii gór ??? Widać, że poprawili detale graficzne, przez to wykonanie jest bardziej profesjonalne.
2. Grywalność na dużo lepszym poziomie. Poprzednio wejście na szczyt próbny to był kilkuminutowy spacerek. Tym razem jest trudniej i zanim dotarłem na szczyt musiałem się trochę namęczyć. Gra się przez to ciekawiej i można dać się wciągnąć.
3. Znalazłem kilka drobnych bugów, ale nie były na tyle poważne, żeby uniemożliwić kontynuowanie gry.
4. Kolejna góra jest już o wiele bardziej złożona, więc wieczorem się za nią zabiorę.
Wydaje mi się, że to co się działo dziś na kursie, to było napinanie cięciwy i jutro będzie rajd w drugą stronę, bo gra jest naprawdę przyjemna i może znaleźć nabywców.
Jak na razie 20 opinii na steam - 100% pozytywne :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -0,97% 0,51 2025-10-17 14:41:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.